Vi som gjort boken

idabildeldmat

Ida Olsson

Jag är en friluftsentusiast, fotograf och grafisk formgivare som i stort sett spenderar varje ledig sekund ute i skog och mark. Jag driver ett företag under namnet Utomhusfotografen och jobbar tillsammans med bland annat stora svenska outdoorföretag som produktfotograf och inspiratör. Jag driver även ett större instagramkonto under namnet ISKOGOCHMARK. Målet med min verksamhet, förutom att jobba med det jag älskar, är att inspirera andra till att komma ut mer i naturen. Uppvuxen i Karlskoga, har bott några år i Åre och idag bor jag i Karlstad tillsammans med min sambo och vår lapska vallhund.


eric tornblad

Eric Tornblad

Örebroare som har fastnat för friluftsmat! Jag har skrivit tre uppskattade böcker – Friluftskokboken, Torka mat, Fjällmat och nu Eldmat. Fjällvandrar, paddlar och låglandsvandrar. Har startat Sveriges första webbaserade utbildningsportal för friluftsliv (Friluftskurser.se) och har videokanalen ‘Mat & Uteliv’ på Youtube.

 

 


Boken Eldmat – inom Sverige (inkl frakt)

Betalning via kort genom Paypal (men du behöver inte ett Paypalkonto). Boken levereras med Posten inom 2-4 dagar. Beställningsbekräftelse skickas till din mejl.

kr309.00